The course of biochemical processes in fermenting-forming aggregate

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НУХТ

Анотація

It was investigated the dynamics of sugars in the dough and changes in fractional composition of protein substances in semi-finished products under the influence of higher pressure that is created in the chamber of fermenting-forming aggregate.

Опис

Ключові слова

higher pressure, biochemical processes, fermenting-forming aggregate, cold extrusion, підвищений тиск, біохімічні процеси, бродильно-формувальний агрегат, холодна екструзія, повышенное давление, биохимические процессы, бродильно-формующий агрегат, холодная экструзия, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Zarubina, V. The course of biochemical processes in fermenting-forming aggregate / V. Zarubina, L. Arsenieva, J. Smirnova // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: всеукраїнська науково-практична конференція, 25 квітня 2012 р.: тези доповідей. – Харків: ХДУХТ, 2012. – Ч. 4. – P. 75.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced