Дослідження антиокислювальної здатності ланоліну в системі КТІОЛ
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проблема удосконалення та розробки нових технологій, продуктів і препаратів є актуальною для всіх галузей промисловості. Одним із напрямів конструювання інноваційних продуктів і препаратів є використання в ліпідовмісних композиціях восків, воскоподібних продуктів і їхніх фракцій з ліпофільно-гідрофільними, функціональньно-технологічними та функціональними властивостями.
The problem of improving and developing new technologies, products and drugs are relevant for all industries. One of the directions of designing innovative products and preparations is the use in lipid-containing compositions of waxes, waxy products and their fractions with lipophilic-hydrophilic, functional-technological and functional properties.
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, ланолін, олія соняшникова високоолеїнова, антиоксидантні властивості, lanolin, high oleic sunflower oil, antioxidant properties
Бібліографічний опис
Ярмоліцька, О. Дослідження антиокислювальної здатності ланоліну в системі КТІОЛ / О. Ярмоліцька М. Осейко, Т. Романовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018 р. – Ч.1. – С. 424.