Фактори, які впливають на технологічну якість цукрових буряків при їх збиранні
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Виконано аналіз факторів, які впливають на технологічну якість цукрових буряків при їх збиранні. Внесено пропозиції щодо оптимізації технологічних процесів, які дають можливість зменшити втрати маси і цукру, зберегти технологічну якість вирощених цукрових буряків. The analysis of the factors influencing the technological quality of sugar beet during harvesting was performed. Proposals have been made to optimize technological processes, which make it possible to reduce the loss of mass and sugar, to preserve the technological quality of the grown sugar beet.
Опис
Ключові слова
технічна стиглість, вміст цукрози, способи збирання, technical maturity, sucrose content, ways of digging
Бібліографічний опис
Мількевич, В. М. Фактори, які впливають на технологічну якість цукрових буряків при їх збиранні / В. Мількевич // Цукор України. – 2018. - № 5-6. - С. 21-24.