Наукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людини

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Lulu Press, Inc.

Анотація

Вирішення пріоритетного на сьогодні для України завдання – збереження і підтримання на належному рівні стану здоров'я населення, подовження тривалості життя і активного творчого довголіття – безпосередньо пов‘язано із розробленням, виробництвом та використанням нового покоління харчових продуктів – функціональних, оздоровчих, профілактичних, спеціальних тощо, адекватних нутритивним потребам людини. Solving the priority task for Ukraine today - preserving and maintaining the population’s state of health, increasing life expectancy and active creative longevity - is directly related to the development, production and use of a new generation of food products - functional, health, preventive, special, etc. ., adequate nutritional needs of man.

Опис

Ключові слова

білки, амінокислоти, оліненасичені жирні кислоти, глікозиди, харчові волокна, антиоксиданти, proteins, amino acids, polyunsaturated fatty acids, glycosides, food fibers, antioxidants, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г.О. Наукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людини / Г.О. Сімахіна, Н.О. Стеценко, Р.Ю. Науменко // Proceedings of XХХVII International scientific conference «Scientific look at the present». – Morrisville: Lulu Press., 2018. – Р. 9-12.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced