Інноваційний спосіб збагачення магнієм сухих концентратів із молочної сироватки
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто можливість збагачення харчових продуктів препаратами біогенних металів, у вигляді гідратованих чи цитрованих наночастинок металів. Досліджено застосування електроіскрового способу оброблення молочної сироватки безпосередньої в її середовищі.
The possibility of enriching food products with biogenic metal preparations in the form of hydrated or citrated metal nanoparticles is considered. The application of the electric-spark method of processing whey directly in its environment was investigated.
Опис
Ключові слова
суха молочна сироватка, whey powder, електроіскровий спосіб, electric spark method, елементний склад, elemental composition, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Кочубей-Литвиненко, О. В. Інноваційний спосіб збагачення магнієм сухих концентратів із молочної сироватки / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 341.