Збагачення хлібобулочних виробів для людей похилого віку біогенними металами
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Станєв, Сергій Костянтинович
Бурченко, Людмила Миколаївна
Олішевський, Валентин Вікторович
Білик, Олена Анатоліївна
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто можливість використання водних розчинів Mg та Mn, які виготовлені за допомогою підводного електроіскрового синтезу біометалів у технології хліба пшеничного. Встановлено, що водні розчини металів магнію і мангану, позитивно впливають на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів.
Опис
Ключові слова
мінеральний склад, минеральный состав, mineral composition, хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия, bakery products, комплексний показник якості, комплексный показатель качества, comprehensive indicator of quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Збагачення хлібобулочних виробів для людей похилого віку біогенними металами / С. М. Станєв, Л. М. Бурченко, В. В. Олішевський, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 127.