Наукове обгрунтування складу кефірного продукту з порошком топінамбуру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено новий вид продукту кефірного, який містить купажовану олію та порошок топінамбуру, що дасть змогу підвищити харчову цінність та розширити асортимент кисломолочної продукції з рослинними компонентами. A new type of kefir product containing blended oil and jerusalem artichoke powder has been developed, which will increase the nutritional value and expand the asperity of sour-milk products with plant components.

Опис

Ключові слова

харчова емульсія, казеїнат натрію, молоковмісний продукт, топінамбур, food emulsion, sodium caseinate, milk-containing product, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Устименко, І. Наукове обгрунтування складу кефірного продукту з порошком топінамбуру / І. Устименко, А. Аникієнко, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 395.