Використання білково-вуглеводних композицій у рецептурах м’ясних хлібів
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Тези містять результати досліджень м’ясних хлібів з використанням білково-вуглеводного збагачувача на основі молочного білку та клітковини. The abstracts contain the results of research of meat loaves with the use of protein-carbohydrate enrichment on the basis of milk protein and fiber.
Опис
Ключові слова
м'ясні хліби, клітковина, молочний білок, meat loaves, cellulose, milk protein, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Жадько, М. І. Використання білково-вуглеводних композицій у рецептурах м’ясних хлібів / М. І. Жадько, Є. О. Котляр, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : VII Міжнародна науково-технічна конференція, 6-7 листопада 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. - С. 196-197.