Обґрунтування та розроблення способу виробництва пшенично-кукурудзяної булочки оздоровчого призначення, збагаченої порошками шпинату та цукрового буряка
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі теоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено запропонований спосіб отримання збагачувачів у вигляді порошків. Комплексно досліджено їхній біохімічний склад, запропоновано використання збагачувачів в хлібобулочному виробництві. The proposed method of obtaining enrichers in the form of powders is theoretically substantiated and experimentally confirmed. Their biochemical composition has been thoroughly studied, and the use of enrichers in the bakery industry has been proposed.
Опис
Ключові слова
оздоровчі продукти, шпинат, цукровий буряк, овочеві порошки, кукурудзяне борошно, healthy products, spinach, sugar beet, vegetable powders, maize flour, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Макідонова Н. Обґрунтування та розроблення способу виробництва пшенично-кукурудзяної булочки оздоровчого призначення, збагаченої порошками шпинату та цукрового буряка /Н. Макідонова, А. Башта // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека», 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018 р.– С. 34-35.