Способи фальсифікації та критерії ідентифікації вин
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Охарактеризовано засоби та способи фальсифікації вин. Для попередження фальсифікації необхідно розробити законодавчі
акти, які регламентують дозволені технології виготовлення та допустимі норми вмісту
шкідливих речовин, а також санкціонуючі заходи покарання за їх порушення.
Characterized by means and methods of falsification of wines. To prevent falsification, legislative measures need to be developed
Acts regulating permitted manufacturing technologies and admissible content standards
harmful substances, as well as sanctioning measures for their violation.
Опис
Ключові слова
ідентифікація, фальсифікація, вино, identification, falsification, wine, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Роботько, А. Способи фальсифікації та критерії ідентифікації вин / А. Роботько, А. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 85 ювілейна міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – 2019. - Ч. 1. - С. 140