Удосконалення способу виробництва сироваткового сиру

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропонований спосіб виробництва сироваткового сиру: не потребує специфічного апаратурного оформлення; є ефективним сучасним способом переробки молочної сироватки із комплексним використанням всіх компонентів; дозволяє підвищити вихід готового продукту та скоротити тривалість процесів згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження за рахунок підвищення вмісту сухих речовин суміші, що складається з сироватки та білкового концентрату з масовою часткою сухих речовин не менше 16 %.

Опис

Ключові слова

білковий концентрат, згущення, структуроутворення, сироватка, protein concentrate, condensed, structure formation, whey, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Грек, О. Удосконалення способу виробництва сироваткового сиру / О. Грек, К. Овсієнко // Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та практичні аспекти», 28-29 березня 2019 р. – К.: ККІБП, 2019 р.– С. 20-21.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced