Капуста сорту Романеско (Brassica Oleracea L. Var.Botrytis L.) у рецептурі рибних напівфабрикатів
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено доцільність введення капусти Романеско (Brassica oleracea L. var. Botrytis L.) до традиційної рецептури рибних зраз, що забезпечує збалансованість хімічного складу, підвищення біологічної цінності та поліпшення органолептичних властивостей готових виробів.
Опис
Ключові слова
рибні напівфабрикати, капуста сорту Романеско (Brassica Oleracea L. Var.Botrytis L.), функціональний продукт, fish semi-finished products, Romanesco cabbage variety (Brassica Oleracea L. Var.Botrytis L.), functional product, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Капуста сорту Романеско (Brassica Oleracea L. Var.Botrytis L.) у рецептурі рибних напівфабрикатів / І. В. Дітріх, Н. В. Ільчук, П. Є. Єфімович // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матер. VІ міжн. наук.-практ. конф., 06.12.2018 р. - Львів : Видавництво «Растра-7», 2018. – С. 191-194.