Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів з додаванням борошна сочевиці та шроту насіння льону

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Кінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення. The final result is the creation of cakes for health purposes.

Опис

Ключові слова

кекс, кондитерська промисловість, борошно сочевиці, шрот насіння льону, cake, confectionery industry, lentil flour, swirling of flax seed, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Петлицька, Л. Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів з додаванням борошна сочевиці та шроту насіння льону /Л. Петлицька , А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матеріали 85 Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 14.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced