Композиція для виробництва реструктурованих шинкових консервів з м’яса птиці (Патент на корисну модель № 129387)
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлена задача створення композиції для виготовлення шинки спеціального призначення для людей з надмірною масою тіла шляхом зміни складу компонентів, отримати продукт з підвищеними органолептичними та дієтичними властивостями з тривалим терміном зберігання.
The basis of the useful model is the task of creating a composition for the manufacture of special purpose ham for people with excess body weight by changing the composition of the components, obtaining a product with elevated organoleptic and dietary properties with a long shelf life.
Опис
Ключові слова
шинкові консерви, філе курчат бройлерів, м'ясо курячого стегна, шкурка куряча, tinned preserves, broiler сhicken fillet, chicken thigh meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, chicken skin
Бібліографічний опис
Патент 129387 UA, МПК А23L 13/00 А23L 13/60 (2016.01) Композиція для виробництва реструктурованих шинкових консервів з м’яса птиці / Гащук О. І., Москалюк О. Є., Пешук Л. В., Верба Н. І., Литвиненко Д. Ю. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201805353 ; заявл. 15.05.2018 ; опубл. 25.10.2018, Бюл. № 20, 2018 р.