Використання плодів фізалісу для поліпшення органолептичних властивостей рибних страв
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано використання фізалісу як нетрадиційної рослинної сировини, що дає змогу отримати рибні страви з покращеними органолептичними властивостями і підвищеною біологічною цінністю.The use of Physalis as an unconventional plant material, which allows you to get fish dishes with improved organoleptic properties and high biological value.
Опис
Ключові слова
фізаліс, рибні страви, органолептичні властивості, біологічна цінність, physalis fish dishes, organoleptic properties, biological value, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, physalis
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Використання плодів фізалісу для поліпшення органолептичних властивостей рибних страв / І. В. Дітріх, І. Р. Іскандарова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 90.