Використання ферментів у промисловості та методи визначення їх активності

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ферменти, температура, ph-середовище, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, enzymes, temperature, ph-medium

Бібліографічний опис

Гайдук, К. Використання ферментів у промисловості та методи визначення їх активності / К. Гайдук, О. В. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – С. 461.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced