Психологічні особливості професійної діяльності технологів-інженерів харчової промисловості

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Більшість людей включені в певну професійну діяльність, яку вони вибирають з різних причин: одні за покликанням, інші за збігом обставин або порад близьких людей. Але в будь-якому випадку кожній людині треба знати про психологічні особливості своєї професійної діяльності. Most people are included in certain professional activities that they choose for different reasons: one by vocation, others by coincidence or by the advice of loved ones. But in any case, every person needs to know about the psychological characteristics of their professional activities.

Опис

Ключові слова

професійна діяльність, технолог-інженер, харчова промисловість, психологічні особливості, Psychological peculiarities, technologist-engineers, food industry, professional activity, кафедра гуманітарних дисциплін, кафедра гуманітарних дисциплін

Бібліографічний опис

Чубенко, Л. Психологічні особливості професійної діяльності технологів-інженерів харчової промисловості / А. Тимчук, О. Грек, А. Михалевич // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.3. – С. 496.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced