Дослідження кінетики набухання зернової рослинної сировини
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведена серія експериментів та отримані закономірності зміни коефіцієнта набухання в системі екстрагент (технологічна вода) — подрібнена зернова рослинна сировина (вівсяний, кукурудзяний, ячмінний та пшеничний солод). Отримані апроксимаційні залежності введено як складові математичної моделі всього об’єкту — віброекстрактора періодичної та безперервної дії. A series of experiments was carried out and the regularities of the change in the swelling coefficient in the system of extractant (technological water) - crushed grain plant raw material (oat, corn, barley and wheat malt) were obtained. Obtained approximation dependencies are introduced as components of the mathematical model of the entire object - a vibration extractor of periodic and continuous action.
Опис
Ключові слова
набухання, зерно, солод, swelling, grain, malt, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Дослідження кінетики набухання зернової рослиної сировини / Н. Логвиненко, О. Рожко, М. Юшко, В. М. Чорний та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015 р. – Ч. 2. – С. 197.