Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз»
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Представлено результати досліджень з розроблення гарячих соусів з використанням фітокомпозицій.
The research results of hot sauces technology with phytocomposition are presented.
Опис
Ключові слова
гарячі соуси, hot sauces, фітокомпозиція, добавки, phytocomposition, supplements
Бібліографічний опис
Куц, О. М. Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз» / О. М. Куц, В. І. Кочерга // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2011.