Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено питання оптимізації складу бісквітного напівфабрикату збагаченням його нутрієнтами фітокомпозицій. The problem of optimization of biscuit semi-finished product enriching it with phytocomposition nutrients has been investigated.
Опис
Ключові слова
фітокомпозиція, фитокомпозиция, phytocomposition, харчові волокна, бісквітний напівфабрикат, пищевые волокна, бисквитный полуфабрикат, dietary fiber, sponge semi-finished product
Бібліографічний опис
Новоятлєва, Ю. Р. Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього / Ю. Р. Новоятлєва, В. І. Кочерга // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 77 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2011.