Постринкові особливості готельно-ресторанного бізнесу та туризму
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра іноземних мов професійного спрямування, готельно-ресторанний бізнес, ноосферні технології, туризм, hotel-restaurant business, noosphere technology, tourism
Бібліографічний опис
Яненко Л. П. Постринкові особливості готельно-ресторанного бізнесу та туризму / Л. П. Яненко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, прсвяченої 135-річчю Нвціонального університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р.- К. : НУХТ, 2019 р. - С. 63