Основи взаємодії білків рослинного походження з іншими добавками полімерної будови
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведена характеристика соєвих ізолятів та їх властивостей. Подано вплив від поєднання соєвих ізолятів із колагеновмісними білковими препаратами та описано основні механізми за рахунок який відбувається модифікація властивостей. The characteristics of soybean isolates and their properties are presented. The effect from the combination of soybean isolates with collagen-containing protein preparations is presented and the main mechanisms for modifying the properties are described.
Опис
Ключові слова
соєві ізоляти, колаген, синергічна взаємодія, білок, soy isolate, collagen, synergistic interaction, protein, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Фурсік, О. П. Основи взаємодії білків рослинного походження з Іншими добавками полімерної будови / О. П. Фурсік, В. І. Михайлова, І. М. Страшинський // Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького : матеріали студентської конференції, 25-26 квітня 2018 р. – Львів, 2018. – С. 211-213.