Основи взаємодії білків рослинного походження з іншими добавками полімерної будови

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведена характеристика соєвих ізолятів та їх властивостей. Подано вплив від поєднання соєвих ізолятів із колагеновмісними білковими препаратами та описано основні механізми за рахунок який відбувається модифікація властивостей. The characteristics of soybean isolates and their properties are presented. The effect from the combination of soybean isolates with collagen-containing protein preparations is presented and the main mechanisms for modifying the properties are described.

Опис

Ключові слова

соєві ізоляти, колаген, синергічна взаємодія, білок, soy isolate, collagen, synergistic interaction, protein, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Фурсік, О. П. Основи взаємодії білків рослинного походження з Іншими добавками полімерної будови / О. П. Фурсік, В. І. Михайлова, І. М. Страшинський // Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького : матеріали студентської конференції, 25-26 квітня 2018 р. – Львів, 2018. – С. 211-213.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced