Використання нанотехнологій в харчовій промисловості
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Нанотехнології – це одна з найперспективніших технологій для удосконалення харчової промисловості. В матеріалах наведені дані впливу нанокомпозиту пірогенного кремнезему марки «Аеросил» А300 на функціонально-технологічні властивості колагенвмісних білкових препаратів. Зафіксований позитивний вплив нанокомпозиту, який полагав у покращенні основних функціональних властивостей дослідних систем білкових препаратів.
Nanotechnology is one of the most promising technologies for improving the food industry. The materials show the influence of the nanosized pyrogenic silica brand «Aerosil» A300 on the functional and technological properties of collagen-containing protein preparations. The positive influence of nanocomposite, which was supposed to improve the basic functional properties of experimental systems of protein preparations, was recorded.
Description
Citation
Фурсік, О. П. Використання нанотехнологій в харчовій промисловості / Оксана Фурсік, Ігор Страшинський, Андрій Маринін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: 85 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019. – Ч. 1. – C. 354.
