Особливості технологій ліверних ковбас
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, ліверна ковбаса, технологія, рецептура, сировина, варіння, мікрофлора, волога, liver sausage, technology, formulation, raw materials, cooking, microflora, moisture
Бібліографічний опис
Страшинський, І. М., Особливості технологій ліверних ковбас / І. М. Страшинський, В. В. Миронченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: 85 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – C. 340.