Поверхнево-активні властивості соків журавлини та калини
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті досліджено піноутворюючі та емульгуючі властивості харчових систем з соками журавлини і калини залежно від рН, температури, кількості цукру та лимонної кислоти. The article investigates the foaming and emulsifying properties of food systems with cranberry and viburnum juices depending on pH, temperature, amount of sugar and citric acid.
Опис
Бібліографічний опис
Гніцевич, В. А. Поверхнево-активні властивості соків журавлини та калини / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : міжнар. наук.-практ. конф-я, присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 93–95.