Природа харчових добавок у складі сиркових десертів та глазурованих сирків
Файли
Дата
2019-04-11
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Аналіз показав, що 15% досліджуваних сиркових виробів містять лише природні харчові добавки. Натомість 75% – містять суміш харчових добавок різної природи, що може негативно позначитися на здоровї населення.
The analysis showed that 15% of the studied cheeses contain only natural nutritional supplements. In contrast, 75% - contain a mixture of nutritional additives of different nature, which may adversely affect the health of the population.
Опис
Ключові слова
дієтична добавка, сиркові десерти, глазуровані сирки, dietary supplement, cheese desserts, glazed cheeses, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Кравченко, Н. Природа харчових добавок у складі сиркових десертів та глазурованих сирків / Надія Кравченко, Інна Каплунець, Надія Івчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85-ої міжнар. конф. молодих аспірантів і студ.,11-12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. І. – С. 57