Modern method of determining the porosity of bakery products

Ескіз

Дата

2016-05

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.

Опис

Ключові слова

пористість, цифрове зображення, хлібобулочні вироби, кафедра експертизи харчових продуктів, porosity, digital image, bakery products

Бібліографічний опис

Daschynska, O. Modern method of determining the porosity of bakery products / O. Daschynska, O. Petrusha, L. Arsenieva / /8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016): Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 123.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced