Modern method of determining the porosity of bakery products
Вантажиться...
Дата
2016-05
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
Опис
Ключові слова
пористість, цифрове зображення, хлібобулочні вироби, кафедра експертизи харчових продуктів, porosity, digital image, bakery products
Бібліографічний опис
Daschynska, O. Modern method of determining the porosity of bakery products / O. Daschynska, O. Petrusha, L. Arsenieva / /8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016): Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 123.