Поліпшувач для хлібобулочних виробів з соєвими продуктами (Патент на винахід № 58883)

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Винахід призначений для поліпшення якості готових виробів при виробництві хліба підвищеної харчової та біологічної цінності з соєвими продуктами. Технічним результатом є створення поліпшувача, який не містить небезпечних для здоров'я людини компонентів і дає змогу отримувати хліб великого об'єму за рахунок використання ферментних препаратів (Глюзім, Фунгаміл, Пентопан) і соєвого солоду. The invention is intended to improve the quality of finished products in the production of bread of high nutritional and biological value with soy products. The technical result is the creation of an improver that does not contain components hazardous to human health and allows you to get a large volume of bread through the use of enzyme preparations (Gluzyme, Fungamyl, Pentopan) and soybean malt.

Опис

Ключові слова

поліпшувач, хліб, соя, глюзім, фунгаміл, пентопан, солод соєвий, improver, bread, soy, gluzyme, fungamyl, pentopan, soybean malt, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 58883 UA, МПК A21D 8/02 (2006.01). Поліпшувач для хлібобулочних виробів з соєвими продуктами / Арсеньєва Л. Ю., Махинько В. М., Дробот В. І., Савчук Н. І. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. - № u 2002119113; заявл. 15.11.2002 ; опубл. 15.08.2003 ; Бюл. № 8, 2003 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced