Проблеми визначення рівня в випарних апаратах
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Через конденсацію водяної пари відбувається зменшення концентрації цукрового розчину в буйковій камері. Оскільки густина цукрового розчину вища, аніж води рівень в буйковій камері зростає. Надані практичні рекомендації. Due to the condensation of water vapor, the concentration of the sugar solution in the buoy chamber decreases. Because the density of the sugar solution is higher than the water level in the buoy chamber increases. Practical recommendations are provided.
Опис
Ключові слова
цукрове виробництво, рівень розчину, буйкових камера, sugar production, solution level, displacer camera
Бібліографічний опис
Штангеєв, К. О. Проблеми визначення рівня в випарних апаратах / К. О. Штангеєв // Цукрова галузь : науково-інформаційний вісник. – 2018 - № 11. - С. 3-6.