Характеристика видів фальсифікації сирів в Україні
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В результаті аналізу розглянуто характеристику видів фальсифікації сирів As a result of the analysis, the characteristic of types of cheese falsification is considered
Опис
Ключові слова
фальсифікація, сир, falsification, cheese, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кузьмін, O. В. Характеристика видів фальсифікації сирів в Україні / O. В. Кузьмін, С. М. Огійчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19–20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 113.