Доцільність впровадження інтерактивної технології «foodpairing» у закладах ресторанного господарства
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обґрунтовано актуальність комплексного використання інтерактивних поверхонь з технологією фудпейринг у закладах ресторанного господарства. The urgency of complex use of interactive surfaces with foodpairing technology in the establishments of restaurant management is substantiated
Опис
Ключові слова
заклад ресторанного господарства, інтерактивне меню, фудпейринг, restaurant establishment, interactive menu, foodpairing, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Бєдусенко, Л. Доцільність впровадження інтерактивної технології «foodpairing» у закладах ресторанного господарства / Л. Бєдусенко, І. Медвідь, В. Доценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 69–71.