Доцільність впровадження інтерактивної технології «foodpairing» у закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтовано актуальність комплексного використання інтерактивних поверхонь з технологією фудпейринг у закладах ресторанного господарства. The urgency of complex use of interactive surfaces with foodpairing technology in the establishments of restaurant management is substantiated

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, інтерактивне меню, фудпейринг, restaurant establishment, interactive menu, foodpairing, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Бєдусенко, Л. Доцільність впровадження інтерактивної технології «foodpairing» у закладах ресторанного господарства / Л. Бєдусенко, І. Медвідь, В. Доценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 69–71.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced