Застосування глюкози при виготовленні помадних цукерок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У тезі відображені результати досліджень, присвячених удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок, що виготовлені без традиційного цукру – сахарози. Досліджено вплив моносахариди глюкози на параметри процесу помадоутворення та формування виробів. Підібрано раціональну комбінацію рецептурних інгредієнтів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою.

Опис

Ключові слова

помадні цукерки, глюкоза, кристалізація, fondant candy, glucose, crystallization, seed, glycemic index, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Онофрійчук, О. С. Застосування глюкози при виготовленні помадних цукерок / О. С. Онофрійчук, А. О. Моренець, О. О. Кохан // Сучасний рух науки : тези доповідей IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 6-7 грудня 2018 р. – Дніпро : 2018. – С. 153–154.