Застосування глюкози при виготовленні помадних цукерок
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезі відображені результати досліджень, присвячених удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок, що виготовлені без традиційного цукру – сахарози. Досліджено вплив моносахариди глюкози на параметри процесу помадоутворення та формування виробів. Підібрано раціональну комбінацію рецептурних інгредієнтів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою.
Опис
Ключові слова
помадні цукерки, глюкоза, кристалізація, fondant candy, glucose, crystallization, seed, glycemic index, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Онофрійчук, О. С. Застосування глюкози при виготовленні помадних цукерок / О. С. Онофрійчук, А. О. Моренець, О. О. Кохан // Сучасний рух науки : тези доповідей IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 6-7 грудня 2018 р. – Дніпро : 2018. – С. 153–154.