Розрахунки витрат оборотної води першої категорії цукрового заводу та заходи по стабілізації її якості
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено основи розрахунків теплових та масових балансів оборотних систем вод 1 категорії. Показано позитивний вплив технологічного та теплотехнічного удосконалення цукрового виробництва на роботу оборотної системи вод 1 категорії. The basics of calculations of thermal and mass balances of circulating water systems of category 1 are presented. The positive influence of technological and thermal engineering improvement of sugar production on the work of the circulating water system of category 1 is shown.
Опис
Ключові слова
оборотна вода, водоспоживання, удосконалення, якісні показники, recycled water, water consumption, improvement, quality indicators
Бібліографічний опис
Сорокін, А. І. Розрахунки витрат оборотної води першої категорії цукрового заводу та заходи по стабілізації її якості / А. І. Сорокін, К. О. Штангеєв // Цукор України. – 2017. – № 6 (138). – С. 15–18.