Особливості процесу подрібнення насіння льону при створенні снеків оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НУХТ

Анотація

Розроблення технологій комплексного перероблення та повного використання компонентів насіння льону - це актуальний сучасний напрям створення харчових продуктів нового покоління із заданим хімічним складом та властивостями. Була запропонована технологія отримання фракції оболонок з високим вмістом лігнанів і борошна на основі перероблення насіння льону олійного.

Опис

Ключові слова

насіння льону, лігнани, оздоровчий харчовий продукт, подрібнення, снек, flax seed, snack, lignans, healthy product, grinding, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стеценко, Н. О. Особливості процесу подрібнення насіння льону при створенні снеків оздоровчого призначення / Н. О. Стеценко, А. М. Шумчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 15-17.