Характеристика сировини, призначеної для виробництва дієтичної добавки антиоксидантної дії

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Широке використання дієтичних добавок має стати ефективною формою корегування харчового раціону конкретної людини, а також засобом первинної та вторинної профілактики багатьох хронічних неінфекційних захворювань. Наразі особливий інтерес представляють рослинні дієтичні добавки, що вводяться у рецептури харчових продуктів загального, функціонального і спеціалізованого призначення. Використання порошку горобини, зародків пшениці, пшеничних висівок та насіння амаранту дозволяє забезпечити антиоксидантні властивості збагаченого продукту.

Опис

Ключові слова

дієтична добавка, антиоксидантна дія, порошок плодів горобини, зародки пшениці, висівки, насіння амаранту, dietary supplement, antioxidant action, rowan fruit powder, wheat germ, bran, amaranth seeds, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стеценко, Н. О. Характеристика сировини, призначеної для виробництва дієтичної добавки антиоксидантної дії / Н. О. Стеценко, К. Є. Уромова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14–15 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 12–14.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced