Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряків
Вантажиться...
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Визначено вплив сучасних антисептичних препаратів на різні види мікрорганізмів бурякоцукрового виробництва. Розроблено рекомендації щодо зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання.
Опис
Ключові слова
втрати цукрози від розкладання, потери сахарозы, мікробіологічні процеси, екстрагування, микробиологические процессы, екстрагирование, loss of sucrose decomposition, microbiological processes, extraction, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряків / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Т. М. Чорна, А. А. Ліпєц, М. П. Купчик // Праці ТДАА. – 2005. – Вип. 34. – С. 83 – 89.