Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряків

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначено вплив сучасних антисептичних препаратів на різні види мікрорганізмів бурякоцукрового виробництва. Розроблено рекомендації щодо зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання.

Опис

Ключові слова

втрати цукрози від розкладання, потери сахарозы, мікробіологічні процеси, екстрагування, микробиологические процессы, екстрагирование, loss of sucrose decomposition, microbiological processes, extraction, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряків / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Т. М. Чорна, А. А. Ліпєц, М. П. Купчик // Праці ТДАА. – 2005. – Вип. 34. – С. 83 – 89.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced