Поєднання молочної сировини у виробництві м’ясних напівфабрикатів
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Об’єктом досліджень було обрано м’ясні напівфабрикати, в які запропоновано внести сир сулугуні та суху демінералізовану молочну сироватку збагачену Mg та Mn. Описано їх корисні властивості, яких можна досягти, якщо вносити дані продукти в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Наведено спосіб збагачення сироватки.
Опис
Ключові слова
молочна сироватка, магній, напівфабрикати, манган, м'ясо, milk whey, magnesium, manganese, semi-finished products, meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Шевченко, І. Ю. Поєднання молочної сировини у виробництві м’ясних напівфабрикатів / І. Ю. Шевченко, О. А. Чернюшок // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали VIII Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019 р. – С. 433–434.