Визначення вмісту полісорбату 40 у харчових продуктах
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
харчові добавки, емульгатори, полісорбат 40, Е434, естери, food additives, polysorbate 40, emulsifiers, esters, E434, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Ковальова, С. О. Визначення вмісту полісорбату 40 у харчових продуктах / С. О. Ковальова, А. О. Волков / Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково–практичної конференції, 20–21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 161–162.