Методи оцінки якості цукрогліцеридів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

цукрогліцериди, харчові добавки, Е474, олії, жири, переестерифікація жирів, sucroglycerides, food additives, oils, transesterification of fats, кафедра харчової хімії, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Коробка, Ю. В. Методи оцінки якості цукрогліцеридів / Ю. В. Коробка, О. В. Подобій, С. О. Ковальова / Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково–практичної конференції, 20–21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 206-208.