Методи оцінки якості цукрогліцеридів
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
цукрогліцериди, харчові добавки, Е474, олії, жири, переестерифікація жирів, sucroglycerides, food additives, oils, transesterification of fats, кафедра харчової хімії, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Коробка, Ю. В. Методи оцінки якості цукрогліцеридів / Ю. В. Коробка, О. В. Подобій, С. О. Ковальова / Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково–практичної конференції, 20–21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 206-208.