Вплив керобу меленого на показники якості хліба пшеничного

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив керобу меленого на показники технологічного процесу і якість пшеничного хліба. Кероб мелений сирий призводить до збільшення питомого об’єму хліба, утворення більш розвиненої пористості м’якушки. Готові вироби мають виражений приємний ледь відчутний фруктовий аромат. При збільшенні дозування керобу більше 6% з’являється гіркуватий присмак.

Опис

Ключові слова

кероб мелений, дерево рожкове, харчова цінність хліба, якість хліба, питомий об’єм хліба, ground kerob, carob, nutritional value of bread, bread quality, specific volume of bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Горова, Є. Вплив керобу меленого на показники якості хліба пшеничного/ Є. Горова, А. Грищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85-ої Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019.– Ч. 1. – С. 184.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced