Дослідження процесу освітлення екстракту з топінамбуру
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В лабораторних умовах проведені дослідження із визначення кількості необхідного вапняного молока, яке додавалось до соку топінамбуру. Отримано оптимальні параметри освітлення екстракту з топінамбуру. При різних режимах екстрагування визначено вміст інуліну в екстракті. Це дозволяє отримати розчинний порошок інуліну з мінімальним вмістом домішок.
Опис
Ключові слова
освітлення, екстракт, топінамбур, вапняне молоко, інулін, lighting, extract, artichoke, lime milk, inulin, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Дослідження процесу освітлення екстракту з топінамбуру / О. В. Бендерська, М. М. Жеплінська, О. С. Бессараб, А. В. Копиленко // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : збірник тез доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 19-20 квітня 2015 р. – Київ : НТУУ «КПІ», 2015. – С. 126-127.