Дослідження процесу освітлення екстракту з топінамбуру

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В лабораторних умовах проведені дослідження із визначення кількості необхідного вапняного молока, яке додавалось до соку топінамбуру. Отримано оптимальні параметри освітлення екстракту з топінамбуру. При різних режимах екстрагування визначено вміст інуліну в екстракті. Це дозволяє отримати розчинний порошок інуліну з мінімальним вмістом домішок.

Опис

Ключові слова

освітлення, екстракт, топінамбур, вапняне молоко, інулін, lighting, extract, artichoke, lime milk, inulin, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Дослідження процесу освітлення екстракту з топінамбуру / О. В. Бендерська, М. М. Жеплінська, О. С. Бессараб, А. В. Копиленко // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : збірник тез доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 19-20 квітня 2015 р. – Київ : НТУУ «КПІ», 2015. – С. 126-127.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced