Вплив сушених морквяних вичавок на структурно-механічні властивості пшеничного тіста
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сушені морквяні вичавки мають високу водопоглинальну здатність, що значно впливає на властивості тіста. За результатами досліджень у зразках тіста з додавання 5 та 10 % сушених морквяних вичавок до маси борошна спостерігається зменшення питомого об’єму на 10-35 % відповідно. Завдяки підвищенню в’язкості зменшується розпливання кульки тіста. Це негативно впливає на питомий об’єм виробів та розпушеність м’якушки.
Опис
Ключові слова
сушені морквяні вичавки, морква, в’язкість тіста, властивості тіста, якість хліба, dried carrot pomace, carrot, properties of the dough, viscosity of the dough, quality of bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Каніболоцька, Ж. М. Вплив сушених морквяних вичавок на структурно-механічні властивості пшеничного тіста / Ж. М. Каніболоцька, Т. О. Бойко, А. М. Грищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84-ої Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23-24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 159.