Застосування цукру тагатози в технології цукерок типу нуги
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезі показані результати досліджень, присвячених удосконаленню технології збивних цукерок важкого типу , що виготовлені без внесення сахарози. Проаналізовано переваги інноваційного цукру – тагатози. Досліджено вплив внесення тагатози на структуру виробів. В якості стабілізатора структури було внесено желатин. Запропоновано внесення гігроскопічної фруктози для подовження терміну зберігання готових виробів. Підібрано раціональну комбінацію рецептурних інгредієнтів та скореговано технологічні режими виготовлення нуги.
Опис
Ключові слова
нуга, глікемічний індекс, тагатоза, желатин, безцукрові цукерки, цукровий діабет, гликемический индекс, конфеты без сахара, сахарный диабет, nougat, glycemic index, tagatosе, gelatin, sugar-free candy, diabetes, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Моренець, А. О. Застосування цукру тагатози в технології цукерок типу нуги / А. О. Моренець, А. В. Ковбаса, О. С. Онофрійчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 210.