Мікроструктура яблучних вичавок до і після сушіння конвективним способом та струмами високої частоти

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі наведено результати дослідження мікроструктури яблучних вичавок до і після сушіння конвективним способом та стумами високої частоти. Аналіз світлин показує, що структура яблучних вичавок висушених струмами високої частоти більш щільніша порівняно з конвективним способом.

Опис

Ключові слова

яблучні вичавки, сушіння, мікроструктура, apple pomace, drying, microstructure, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Куц, Ю. Ю. Мікроструктура яблучних вичавок до і після сушіння конвективним способом та струмами високої частоти / Ю. Ю. Куц // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – Київ : НУХТ. – 2012. – Ч. 2. – С. 156–157.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced