Мікроструктура яблучних вичавок до і після сушіння конвективним способом та струмами високої частоти
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі наведено результати дослідження мікроструктури яблучних вичавок до і після сушіння конвективним способом та стумами високої частоти. Аналіз світлин показує, що структура яблучних вичавок висушених струмами високої частоти більш щільніша порівняно з конвективним способом.
Опис
Ключові слова
яблучні вичавки, сушіння, мікроструктура, apple pomace, drying, microstructure, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Куц, Ю. Ю. Мікроструктура яблучних вичавок до і після сушіння конвективним способом та струмами високої частоти / Ю. Ю. Куц // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – Київ : НУХТ. – 2012. – Ч. 2. – С. 156–157.