Видалення нерозчинних домішок у виробництві високомальтозних сиропів за допомогою флокулянтів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень сорбційного очищення гідролізатів крохмалю від завислих домішок флокулянтом та сорбентами у виробництві високомальтозних сиропів. Для оцінки ефективності проведення процесу очищення гідролізатів сорбентами визначено швидкість фільтрування та розраховано ефект очищення гідролізатів. Встановлено технологічний режим процесу очищення високомальтозних гідролізатів від нерозчинних домішок.
The results of studies of starch hydrolysates sorption purification of Stalled impurities by flocculant and sorbents in the production of high maltose syrup. To evaluate the effectiveness of the hydrolysates cleaning process by sorbents the filtration rate is determined and hydrolysates purification effect is calculated. The technological mode of process of high maltose hydrolysates purifying from insoluble impurities is set.
The results of studies of starch hydrolysates sorption purification of Stalled impurities by flocculant and sorbents in the production of high maltose syrup. To evaluate the effectiveness of the hydrolysates cleaning process by sorbents the filtration rate is determined and hydrolysates purification effect is calculated. The technological mode of process of high maltose hydrolysates purifying from insoluble impurities is set.
Опис
Ключові слова
очищення, нерозчинні домішки, поліакріламідний флокулянт, палигорскіт, сапоніт, високомальтозний сироп, гідролізат, cleaning, insoluble impurities, polyacrylamide flocculant, paligorskit, saponite, high maltose syrup, hydrolysate, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Сабадаш Н. І. Видалення нерозчинних домішок у виробництві високомальтозних сиропів за допомогою флокулянтів / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська, Є. В. Розборовський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 29. - С. 20-24.