Олійно-жирова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги,
монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з
періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж
1970–2019 рр. з актуальних питань розвитку оліє-жирової промисловості.
Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів,
магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових
технологій, а також виробників харчових продуктів.
Опис
Ключові слова
олійна промисловість, жирова промисловість, соняшникова олія, кукурудзяна олія, пальмова олія, оливкова олія, бавовняна олія, тваринні жири, oil industry, fat industry, sunflower oil, corn oil, palm oil, olive oil, cottonseed, animal fats
Бібліографічний опис
Олійно-жирова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / упоряд. Т. П. Фесун ; Наук.-техн.б-ка; Нац. ун-т харч. технологій. – Київ : НУХТ, 2019. – 185 с. (Серія «Галузі харчової промисловості» ; вип. 9).