Розширення асортименту функціональних виробів у ресторанній індустрії
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблення та впровадження нових продуктів кондитерського виробництва, багатих на білки, харчові волокна, вітаміни, мінеральні речовини. Для оптимізації харчування провідна роль належить функціональним продуктам харчування, з підвищеною харчовою цінністю за використанням природних біологічно активних добавок. Development and introduction of new confectionery products rich in protein, dietary fiber, vitamins, minerals. For optimization of nutrition the leading role belongs to functional foodstuffs, with the increased nutritional value by use of natural biologically active additives/
Опис
Ключові слова
інноваційний розвиток, борошняні кондитерські вироби, хімічний склад, здорове харчування, білки, харчові волокна, вітаміни, мінеральні речовини, природні біологічно активні добавки, рецептури, вки, innovative development, flour confectionery, chemical composition, healthy nutrition, proteins, dietary fiber, vitamins, minerals, natural biologically active additives, formulations, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Кирпіченкова, О. М. Розширення асортименту функціональних виробів у ресторанній індустрії / О. М. Кирпіченкова, І. В. Дочинець, С. С. Ковальчук // Практика і перспективи розвитку індустрії гостинності України : монографія. - Львів : ЛТЕУ, 2019. – С. 83