Дослідження процесу в’ялення ляща звичайного
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі розглядається питання щодо удосконалення технології в’ялення ляща звичайного. Встановлено що найвища швидкість в’ялення ляща становить перші чотири години, а додаванням коріандру до маринаду покращує його смакові.
This paper addresses the issue of improving the bream technology of common bream. It is found that the highest rate of bream breeding is the first four hours, and adding coriander to the marinade improves its taste.
Опис
Ключові слова
лящ звичайний, в’ялення, спеції, bream common, wilting, spices, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Абовян, С. О. Дослідження процесу в’ялення ляща звичайного / С. О. Абовян, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІX Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 9 – 10 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2020 – С. 111-112.