Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 130713)
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів, який включає яловичину, цибулю ріпчасту, яйця курячі. Згідно з корисною моделлю додатково містить курятину, сочевицю гідратовану 1:3, сухі зародки пшениці суміш петрушки і кропу.
Minced meat for the production of frozen meat semi-finished products, which includes beef, onions, chicken eggs. According to the utility model additionally contains chicken, lentil hydrated 1: 3, dry wheat germ mixture of parsley and dill.
Опис
Ключові слова
м'ясні заморожені напівфабрикати, м'ясо куряче, frozen meat semi-finished products, chicken meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 130713 UA, МПК А23L 13/40 (2016.01). Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів / Кияниця В. В., Москалюк О. Є., Гащук О. І., Чернюшок О. А. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201805752 ; заявл. 23.05.2018 ; опубл. 26.12.2018, Бюл. № 24 2018.