Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 130713)

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів, який включає яловичину, цибулю ріпчасту, яйця курячі. Згідно з корисною моделлю додатково містить курятину, сочевицю гідратовану 1:3, сухі зародки пшениці суміш петрушки і кропу. Minced meat for the production of frozen meat semi-finished products, which includes beef, onions, chicken eggs. According to the utility model additionally contains chicken, lentil hydrated 1: 3, dry wheat germ mixture of parsley and dill.

Опис

Ключові слова

м'ясні заморожені напівфабрикати, м'ясо куряче, frozen meat semi-finished products, chicken meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 130713 UA, МПК А23L 13/40 (2016.01). Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів / Кияниця В. В., Москалюк О. Є., Гащук О. І., Чернюшок О. А. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201805752 ; заявл. 23.05.2018 ; опубл. 26.12.2018, Бюл. № 24 2018.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced