Використання крові у м’ясних продуктах спеціального харчування
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При розробці складу продуктів спеціального призначення широко використовуються різні види тваринної і рослинної сировини, поліненасичені жирні кислоти, мінеральні речовини, вітаміни, клітковина та ін. При розробленні рецептури сосисок обрано м'ясо індиків, також запропоновано використання білку крові Глобін Vepro Gel 95 HV у складі білково-жирової емульсії та цільну кров з метою підвищення вмісту заліза у продукті для профілактики та лікування анемії.
Various types of animal and vegetable raw materials, polyunsaturated fatty acids, minerals, vitamins, fiber, etc. are widely used in the development of special-purpose products. In the development of the sausage recipe, turkey meat was selected, and the use of blood protein Globin Vepro Gel 95 HV in the composition of protein-fat emulsion and whole blood to increase the iron content in the product for the prevention and treatment of anemia.
Опис
Ключові слова
blood proteins, м'ясо індиків, білок крові, turkey meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гащук, О. І. Використання крові у м’ясних продуктах спеціального харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // MODERN SCIENCE, PRACTICE, SOCIETY : abstracts of 18th International scientific and practical conference, 25–26 May 2020. – Boston, USA, 2020. – P. 248–250.